Dagens konstiga tankar och frågor

Om Gud finns överallt. Varför är det då värre att svära i kyrkan? Om tjejer gillar roliga killar. Varför får då Schenkenberg modeller? Om killars kärlek till stora bröst är mansgrisigt. Varför kallas det krav när tjejer vill ha långa killar? Om intelligens är något som ses upp till. Vad gör då Gynning på TV? Om Gud räddade dig från att dö. Varför gör då inte Gud det jämt? Om gratis är gott. Varför är det goda dyrt? Om jämställdhet är bra. Varför bjuder inte du? Om mycket vatten är blått. Varför har lite ingen färg alls? Om naturligt är bra. Varför torkar du dig? Om du vill bli tagen på allvar. Varför tittar du på Idol? Om pengar inte är viktigt. Varför klagar vi då på vår lön? Om murens fall i Berlin firas. Varför får Israel ha kvar sin? Om folk lever under stress. Varför har du då tid att läsa det här?

Kommentarer
Postat av: Eva

Bra frågor - men att svara är inte så enkelt som det verkar. Men jag förstår dina frågeställningar.

2009-11-10 @ 16:20:29
Postat av: kaxigaZ

"Om intelligens är något som ses upp till. Vad gör då Gynning på TV?"



Tja, jag anser att hon har en talang vad gäller underhållning. Perfekt lite hoppig hes "inkastare", rolig dialekt, tänker på när hon var Idol-reporter vid audition-erna i början av programmen, före finalerna. Det finns tråkigare personer, om man säger.



Däremot lite väl gapig för intellektuella djupintervjuer, seriösa tvprogram etc. Har svårt för henne när hon blir pretentiös, för hon blir, enligt mitt intryck, lite vulgo-pekoral då, men som lättsam underhållare har hon stor talang, jämfört med en massa tråkiga nöjes-programledare. Skulle t ex hellre se henne än Peter Settman i Så ska det låta

2010-05-11 @ 14:01:37
URL: http://enklabloggen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0